photo Brigitte Dooren

Brigitte Dooren Trainer

Tijdens haar eindstage fysiotherapie leerde Brigitte dat er meer was dan alleen de reguliere fysiotherapie en direct na het afstuderen in 2002, is ze de 4-jarige opleiding Orthopedische Manuele Therapie gaan volgen die ze in 2006 succesvol heeft afgerond. Vanuit haar manueel therapeutische denkkader wat was gevormd wist Brigitte dat dit haar uitgangspunt zou zijn voor al haar behandelingen om patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

In 2014 startte Brigitte de opleiding muskuloskeletale echografie. Een nieuw middel om structuren (pezen, spieren, ligamenten) in beeld te brengen waardoor ze nog specifieker en gerichter een keuze kan maken welke therapie er toegepast moet worden. Inmiddels is Brigitte na een stageperiode sinds 2017 verbonden aan SonoSkills als docent echografie om zo collega fysiotherapeuten op te leiden in binnen en buitenland.

Door zichzelf vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen hoop Brigitte haar patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Vanuit de basisopleiding fysiotherapie uitgegroeid naar een specifiek behandelconcept.