STAP-Budget bij SonoSkills Opleidingen

STAP-Budget bij SonoSkills Opleidingen

Gebruikmaken van het STAP-budget is heel gemakkelijk. SonoSkills is erkend door het CRKBO & NRTO. Daarom kunnen wij geselecteerde opleidingen aanbieden met het STAP-Budget. Zo wordt het volgen van een opleiding stukken goedkoper!

1. Kies een opleiding

Maak aan ons kenbaar welke opleiding je wil volgen en waar jij jouw STAP-budget op wil laten toepassen. Vul hiervoor het STAP formulier in.
NB. Alleen de cursussen op dit formulier zijn beschikbaar voor STAP.

2. STAP-aanmeldbewijs

Ontvang vóór het volgende tijdvak jouw STAP-aanmeldbewijs. Deze heb je nodig voor je STAP-aanvraag bij het UWV. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft voor een opleiding, zodat je op tijd je STAP-aanmeldbewijs ontvangt om je STAP-budget aan te vragen.

3. Subsidieaanvraag

Ga naar het STAP-portaal van UWV, log in met je DigiD en vraag het STAP-budget aan. Er zijn 6 verschillende tijdsvakken waarin je subsidie kan aanvragen. Let dus goed op dat je jouw aanvraag in het juiste tijdvak doet, anders wordt jouw aanvraag afgewezen.

4. Goedkeuring of afkeuring

Het UWV beoordeelt of jouw aanvraag aan de voorwaarde voldoet.
Bij goedkeuring ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

5. Facturatie

Wij factureren aan het UWV het toegekende subsidiebedrag. Voor het eventuele restbedrag (als de opleiding duurder is dan €1000,-) sturen we jouw een unieke kortingscode om je via SonoSkills website te registreren voor de cursus en het restant bedrag te voldoen.

6. Definitieve inschrijving

Wanneer de restbedrag is betaald of wanneer de subsidie aan SonoSkills is betaald door het UWV, ontvang je van ons een e-mail met jouw definitieve startdatum.

7. Opleiding volgen

Jouw opleiding gaat van start. We wensen je alvast veel plezier met alles wat jij gaat leren.
Na jouw opleiding ontvang je een erkend diploma of certificaat.

8. Bewijs van deelname

Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, zorgen wij dat het UWV een bewijs van jouw deelname ontvangt.